Kotisivuja päivitellään ja uusitaan pikku hiljaa. Jos sinulla on sopivia kuvia joita voisimme käyttää kotisivuilla ja facebookissa pistä niitä tulemaan nettivastaavalle virve.heikki (at) gmail.com. Mielellämme otamme materiaalia vastaan.

Röilli-Jouni

Röilli-Jouni

Agikissan tämän vuoden ensimmäinen numero lähtee näillä näppäimillä painoon, joten piakkoin päästän sen antia myös lukemaan.

Toukokuun lopulla pidettiin yhdistyksen kevätkokous. Siinä tehtiin muutoksia mm. kisasääntöihin ja muutokset ovat seuraavat;

Maaliviivan kohdalla ajanotto loppuu, kun yksi tassu ylittää viivan tai kun viimeinen este on suoritettu. Aiemmin on ollut hiukan erilaisia käytäntöjä joten haluttiin yhden mukaistaa asia

 Kirjataan finaaliaikojen perusteella AGI1, AGI2, AGI3 tulokset.

 AGI1= alle 15s aika ja 8p

AGI2= 15-30s aika ja 8p

AGI3= max. 2min aika ja 8p

Tämä lisäys on pohjustusta kun lähdemme hakemaan kissoille agilitytitteli oikeutta. Eli mahdollisuutta, että kissa voisi ansaita agilitymenestyksellään agilitytittelin. Ehdotusta tehdään yhdessä hallituksen ja jäsenten kanssa, jos haluat liittyä ns. riiheen mukaan pistä viestiä osoitteeseen virve. heikki (at) gmail.com.

Kotisivuille on lisätty nyt myös Linkit osio, jonne saa linkki vinkkejä myös ehdoittaa. Otamme myös jäsenten blogi/kotisivuosoitteita mielellämme vastaan. Näin saadan mainio linkki paketti kasaan.

Rölli-Jouni

Rölli-Jouni

Alustavasti kisarintamalla syksyllä on tiedossa kisoja Kouvolan ja Imatran suunnalla, sekä mahdollisesti Oulussa. Seuratkaa kotisivuja ja facea niin pysytte parhaiten ajan tasalla.