Kissan aktiivisen elämän asialla

Toiminta-alueemme on koko Suomi ja olemme Suomen Kissaliiton jäsenyhdistys. Tähtäämme kissan ymmärryksen ja aseman parantamiseen sekä tiedon lisäämiseen kissan lajityypillisistä tarpeista sekä monipuolisesta ja turvallisesta aktivoinnista.

Toimintamme koostuu aktiivisesta viestinnästä ja tiedottamisesta, agilitykilpailuiden järjestämisestä, julkaisutoiminnasta, kurssien ja koulutusten järjestämisestä sekä aktiivisesta yhteistyöstä muiden kissa-alan toimijoiden kanssa.

Toimintamme kulmakivenä on halu yhdistää kissan aktivoinnista kiinnostuneet ihmiset sekä tarjota keinoja kissan monipuoliseen ja turvalliseen virikkeellistämiseen.


Toimimme kissojen aktiivisemman elämän puolesta

  • Järjestämme vuoden 2019 aikana vähintään viidet agilitykilpailut eri puolilla Suomea. Jäsenemme voivat osallistua kilpailuihin maksutta. Ajantasaiset kilpailutiedot löytyvät tapahtumakalenteristamme.
  • Tarjoamme somessa vinkkejä ja ideoita kisaan aktivointiin. Tykkääthän meistä jo Facebookissa?
  • Suunnittelemme painetun julkaisun korvaavaa Agikissa-verkkolehteä, joka tulee tarjoamaan jäsenillemme laajalti kissan aktivointiin ja hyvinvointiin liittyvää sisältöä. Verkkolehti aloittaa toimintansa viimeistään alkuvuodesta 2020. Siihen asti julkaisemme jäsenillemme Agiposti-sähköpostiuutiskirjettä.
  • Kehitämme parhaillaan agilityn rinnalle kissatokon konseptia. Tarkoituksena on levittää sanaa kissan kouluttamisesta ja siitä, kuinka hauskaa se on!
  • Tarjoamme huippusuosittua kissan aktivoinnin verkkokurssia ja toteutamme mahdollisuuksien mukaan uusia kursseja.
  • Järjestämme vapaamuotoisia treenitilaisuuksia, joihin kuka tahansa on tervetullut joko kissan kanssa tai ilman. Tällä hetkellä treenirinki aloittelee toimintaansa Pohjois-Pohjanmaalla (Oulun seutu). Pääkaupunkiseudulla rinki olisi tarkoitus polkaista uudelleen käyntiin, mikäli löydämme sopivat tilat treenien järjestämiseen. Jäsenemme voivat järjestää paikallistoimintaa omalla alueellaan. Tarjoamme jäsenillemme apua ja tukea paikallistoiminnan järjestämiseen.
  • Kirjoitamme lehtijuttuja ja luennoimme kissan aktivointiin liittyvistä aiheista. Toteutimme vuosina 2017 ja 2018 juttusarjat mm. Kissaposti- ja Eurooppalaiskissa-lehtiin sekä luennoimme kissan aktivoinnista SER-FER ry:n jäsenpäivillä 2018. Mikäli aiheesta puhuminen kiinnostaa, yhdistyksemme jäsenenä saat meiltä valmiin luentomateriaalipaketin esityksesi tueksi. 
  • Teemme yhteistyötä eri kissa-alan toimijoiden kanssa. Ylläpidämme olemassa olevia suhteita ja luomme uusia.

Jäsenenämme olet mukana mahdollistamassa tätä tärkeää kissan arvostuksen parantamiseen tähtäävää työtä!


Tervetuloa mukaan!

Toivotamme kaikki kissan hyvinvoinnista ja aktivoinnista kiinnostuneet ihmiset lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintamme!

Liity jäseneksi ja tule mukaan tukemaan ja tekemään kissan arvostuksen ja aseman patantamiseen tähtäävää työtä!