Suomen Agility Kissat ry (SAGIK) on perustettu vuonna 2001. Päämääränämme on kohottaa kissan arvotusta ja lisätä kissamyönteisyyttä. Tarkoituksenamme on osoittaa, että kissa on arvokas, elävä olento, jolla on tunteet ja joka tarvitsee paljon hoitoa ja seuraa. Kissa-agility ja kissojen aktivointi ylipäätään sopii kaikille kissoille rodusta riippumatta. Olemme Suomen Kissaliitto ry:n yhteistyökumppani.

Kissa kaipaa seuraa, huolenpitoa ja aktiviteetteja pysyäkseen terveenä ja onnellisena. Kissa-agility on virkistävää toimintaa ja mukava harrastus sekä kissalle että omistajalle. Esteiden ylittämisen on tarkoitus olla leikkimielistä ja piristävää puuhaa, josta molemmat osapuolet nauttivat.

Haluamme korostaa, että kissa kaipaa omistajansa seuraa ja huomiota. Erityisesti sisäkissat kaipaavat paljon aktiviteetteja kotona. Kun kissan energia suunnataan positiiviseen tekemiseen, kuten agilityyn, jää sohvan repimiset pois päivärutiineista. Agility on kissan kanssa leikkimistä ja ajan viettämistä niin että kissakin siitä nauttii.

Järjestämme agilitykilpailuja ja -tapahtumia säännöllisesti.


Tervetuloa mukaan!

Liity jäseneksi ja tule mukaan edistämään ja tekemään kissan hyvinvoinnin parantamiseen tähtäävää työtä!

Toivotamme kaikki kissan hyvinvoinnista ja aktivoinnista kiinnostuneet ihmiset lämpimästi mukaan toimintaamme!