Kotikissa Viktoria Vilijonkka "Vinksu"

Kotikissa Viktoria Vilijonkka ”Vinksu”

Nyt kannattaa liittyä jäseneksi, ellet vielä ole. Sillä marras-joulukuussa jäsenmaksun maksaneet saavat ensi vuoden jäsenyyden kaupan päälle. Saat siis mukavan tervetuliaspaketin, tämän vuoden lehden 2/15 ja tämän, sekä ensi vuoden jäsenetuudet.

Tästä tarjouksesta kannattaa napata kiinni.

Miten jäseneksi liitytään?

Suomen Agility Kissat Ry:n jäseneksi liityt maksamalla jäsenmaksun 12 € yhdistyksemme Nordea-pankin tilille no. 152430-102300 (FI30 1524 3000 1023 00 / NDEAFIHH).
Käytäthän ehdottomasti viitettä 1614 liittyessäsi jäseneksi. Liittymisen jälkeen jokainen jäsen saa oman viitenumeronsa, joka ilmenee vuoden alussa jäsenille lähetettävästä jäsenlaskusta. Jatkossa käytät tätä omaa henkilökohtaista viitenumeroasi, kun vuoden vaihtuessa haluat jatkaa jäsenyyttäsi.

Lähetä sähköpostitse osoitteeseen outi.laitinen(at)suomi24.fi yhteystietosi: nimi, katuosoite, postinumero, puhelinnumero ja sähköpostiosoite maksettuasi jäsenmaksun, jotta voimme lähettää jäsenlehden postitse. Ilmoita sähköpostissa myös jäsenmaksun maksupäivä sekä maksajan nimi, mikäli jäsenmaksu on maksettu erinimisen henkilön tililtä.

Jäsenmaksut vuonna 2015

Varsinainen jäsen 12 €
Perhejäsen 6 €
Kasvattajan maksama uusi jäsen 6 €
Kannatusjäsen 20 €

Edut jäsenille vuonna 2015

Yksityiskohtaiset estetiedot
Jäsenlehti 2 kertaa vuodessa
Opastusta kissa-agilityharrastuksen aloittamisessa
Osallistuminen agilitykisoihin maksutta
Mahdollisuus osallistua Vuoden Agikissa -kilpailuun

Kategoriat: Yhdistys

Yhdistyksemme jäsenenä olet mukana edistämässä kissan hyvinvoinnin ja arvostuksen parantamiseen tähtäävää työtä!

Jäsenenämme voit halutessasi hyödyntää omia vahvuuksiasi ja tulla mukaan käytännön vapaaehtoistyöhön, kuten kilpailujen, kurssien ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Voit osallistua myös yhdistyksemme viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen, järjestää alueellasi paikallistoimintaa tai keksiä jonkin aivan uuden tavan osallistua ja osallistaa muita kissanystäviä. 

Toivotamme sinut ja kaikki kissoista ja niiden aktivoinnista kiinnostuneet ihmiset lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaan!Jäsenmaksut vuonna 2024

  • Varsinainen jäsen 12 €
  • Perhejäsen 6 €
  • Kasvattajan maksama jäsen 6€
  • Kannatusjäsen 20 €
Kuvassa pitkäkarvainen ruskea kissa makoilee aglityesteiden keskellä. Taustalla makoilee toinen ruskea kissa. Liity jäseneksi yhdistykseemme ja tule mukaan tekemään kissan hyvinvointia lisäävää työtä. Liity jäseneksi ja pääset nauttimaan jäseneduistamme.
Kuvassa kotikissat Hiski ja Teppo Taikatohveli agiesteiden keskellä
Mustavalkoinen kissa kurottaa kuonollaan edessä olevan kosketuskepin vaaleanpunaista palloa kohti. Liity jäseneksi yhdistykseemme ja tule mukaan tekemään kissan hyvinvointia lisäävää työtä. Liity jäseneksi ja pääset nauttimaan jäseneduistamme.
Kotikissa Misse Perdita kosketuskepin parissa

Edut jäsenille vuonna 2024

  • yksityiskohtaiset estetiedot
  • opastusta kissa-agilityharrastuksen aloittamisessa
  • osallistuminen agilitykisoihin maksutta
  • mahdollisuus osallistua Vuoden Agikissa -kilpailuun

Haluatko liittyä jäseneksi?

Suomen Agility Kissat ry:n jäseneksi liityt täyttämällä oheisen lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun. Tietosi tallennetaan yhdistyksemme jäsenrekisteriin.

Jäsenmaksun voit maksaa tilille FI30 1524 3000 1023 00 / Suomen Agilitykissat ry, käytäthän maksaessa viitettä: 2023014. Jos maksat jäsenmaksun joltain muulta kuin omalta tililtäsi (esimerkiksi yritystililtä), kirjoittaisitko nimesi viestikenttään viitteen käyttämisen sijasta.

Saat maksutiedot myös sähköpostiisi, joten tarkkailethan sähköpostiasi ja tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio. Vahvistamme jäsenyytesi kun maksu näkyy tilillämme. Mikäli sinulla tulee kysyttävää, voit ottaa yhteyttä jäsensihteeriimme jasensihteeri.agilitykissat (at) outlook.com.

Tietosuojaseloste

Kategoriat: