agi

Järjestämme sunnuntaina 21.1. viralliset agilitykilpailut pitkästä aikaa myös pohjoisessa!

Kilpailut ovat Pohjoinen Rotukissayhdistys Ry:n kansainvälisen kissanäyttelyn yhteydessä Kempeleen Zemppiareenalla (Pekurintie 2, 90450 Kempele).  Ilmoittautuminen paikan päällä, kokeileminen on ilmaista!

Eläinlääkärintarkastus klo 8-9 (varaathan ell-maksua varten 5e käteistä, näyttelyssä sisällä olevien kissojen ei tarvitse käydä uudelleen ell-tarkastuksessa agilitya varten).

Vapaa harjoittelu ja alkuerät klo 9-12
Finaalit klo 12:30-

Loistava mahdollisuus tulla kokeilemaan lajia kissasi kanssa!
Kilpailuun osallistuvilla kissoilla tulee olla Kissaliiton rokotusohjeistuksen mukaiset, voimassaolevat rokotukset (rokotuskortit tarkistetaan ell-tarkastuksen yhteydessä) ja yli 10kk ikäisillä kotikissoilla tulee olla todistus siitä, että ne on leikattu.

Aikataulutus on suunniteltu niin, että pääset osallistumaan myös näyttelypäivän ohella näyttelyarvostelujen rinnalla.

Mukaan tarvitset kissasi lempiherkkuja tai -lelun, reippaasti hyvää mieltä ja huumorintajua sekä kissallesi mukavan paikan oleilla, mm. hiekkalaatikko on tarpeellinen odotellessa. Kissa-agility ei ole vakava laji, vaan tärkeintä on hauskanpito kissasi kanssa!

Kilpailuja varten on rajattu oma, rauhallinen paikka näyttelyhallista. Näyttelyn aikana myös areenan ravintola palvelee.

Kilpailuja sponsoroivat Racinel ja Royal Canin.

Kategoriat: Tapahtumat