Suomen Agilitykissat ry kärsii aktiivipulasta. Tilanne on nyt se, että hallituksesta on lähdössä tämän vuoden jälkeen uusiin haasteisiin ihmisiä niin, että Suomen Agilitykissat ry tulee lakkauttamaan toimintansa tänä syksynä, jollemme löydä ensi vuoden hallitukseen uusia ihmisiä!

Kiinnostaisiko sinua Agikissojen toiminta? Hallitukseen tullaksesi et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta, me perehdytämme tehtäviin. Voit lisäksi kuluttaa aikaa yhdistystoimintaan niin vähän tai paljon kuin haluat oman ehtimisen ja innostuksen mukaan!

Hallitukseen tullaksesi sinun EI TODELLAKAAN tarvitse olla kissa-agilitya aktiivisesti harrastava guru, vaan pelkkä kiinnostus kissojen hyvinvointiin ja aktivointiin riittää!

Voit toimia hallituksessa esimerkiksi jäsensihteerinä, some-vastaavana, puheenjohtajana, sihteerinä, rahastonhoitajana tai vaikka rivijäsenenä – vaihtoehtoja löytyy paljon ihan oman mielenkiinnon mukaan! Apua on monenlaisista taidoista, kuten kirjoitus-, some-, valokuvaus- ja ideointitaidoista – jokainen voi olla hyödyksi hallitustyössä yhdistyksen eteen!

Tiesitkö, että yhdistystoiminnan voit laittaa myös työtä hakiessa cv:een? Vapaaehtoistyö myös tutkitusti lisää hyvinvointia!

Eikä haittaa, vaikket tuntisi hallituslaisia ennakkoon; mukavassa porukassa tutustut porukkaan nopeasti! Meitä on ympäri Suomea, ja kokoukset pidetään siksi etänä, eikä matkustamista hallitustyöskentelyn tiimoilta tule, jollet itse halua. Ainoa, mitä hallitukseen tulevalta vaaditaan, on voimassaoleva SAGIK:n jäsenyys.

Jos edes hitusen kiinnostuit, laita viestiä puheenjohtajallemme Jennille puheenjohtaja.agilitykissat (at) outlook.com niin tutustutaan ja jutellaan lisää – Jenni kertoo myös mielellään lisää!

Tule rohkeasti mukaan!

Kategoriat: Tapahtumat