Suomen Agility Kissat Ry:n juhlavuoden kunniaksi yhdistys järjestää tunnin mittaisen kissa-agilitywebinaarin sunnuntaina 16.5.2021 klo 19-20! Luennoimassa eläintenkouluttaja AT Jenni Yli-Tainio (Animal Active), joka on kouluttanut myös eläinnäyttelijöitä ja teki vastikään Ennätystehdas-ohjelmassa kissa-agilityennätyksen Poju-kissansa kanssa!

Luennolla kerrotaan, miten harrastuksen voi aloittaa ja mitä aloittamiseen tarvitset. Harjaantuneemmille harrastajille on tarjolla vinkkejä siitä, miten harrastuksen parissa voi jatkaa!

Laji sopii ikään ja kokoon katsomatta jokaiselle, oli toiveenasi sitten mukavan, yhteisen harrastuksen löytäminen tai tavoitteellisempi harrastaminen – opit myös sen tärkeimmän asian, eli miten pystyt etenemään kissan ehdoilla!

Jenni kertoo meille myös kissa-agilitymatkasta Poju-kissan kanssa Suomen- ja maailmanennätyksen tekoon ja mitä kaikkea matkalle kuului, opit siis myös esimerkiksi mitä on hyvä harjoitella kisatilanteita varten kissan kanssa esteiden lisäksi!

Luennolla näytetään paljon videoita sekä kuvia ja kysymyksiä saa esittää! Osallistujana tarvitset vain toimivan nettiyhteyden sekä mukavan asennon kuuntelemiseen ja iloista mieltä!

Sitten se paras osuus – luento on SAGIK:n jäsenille täysin ilmainen! Linkki webinaariin kaikille jäsenillemme tulee automaattisesti sähköpostiin 14.5.2021, eikä erillistä ilmoittautumista tarvita!

Myös ei-jäsenenä voit ilmoittautua mukaan, tällöin osallistumismaksu on 10e. Ilmoittautua voit jäsensihteerille osoitteeseen jasensihteeri@agikissat.onmicrosoft.com – saat paluuviestinä maksuohjeet ja kun maksu näkyy tilillämme, lähetämme sinulle ilmoittautumisajastasi riippuen viimeistään 16.5. osallistumislinkin.

Tapahtuma pidetään Teams-ohjelman välityksellä. Saat tähän liittyen ohjeet ilmoittautuessasi!

Jäsenille vinkattakoon, että sopivasti juuri ennen webinaaria, 16.5. klo 18, on yhdistyksen kevätkokous, josta on hyvä jatkaa sitten itse webinaariin!

Tule mukaan kuulemaan kissa-agilityn saloista!

Pssst! Tämä ei suinkaan ole juhlavuotemme ainoa tapahtuma, vaan syksyllä on tulossa lisää – jollet siis vielä ole jäsenemme, on nyt todella hyvä aika liittyä – saat samalla jäsenmaksusi hinnalla kaupan päälle myös tämän webinaarin ilmaiseksi!

Nähdään 16.5.!

Kategoriat: Tapahtumat