Tervetuloa Suomen Agility Kissat Ry:n ensimmäisiin livelähetettyihin kissa-agilitykilpailuihin! Kilpailut järjestetään eläintarvikeliike Muskettikoirassa, Haarasuontie 10 90240 Oulu klo 13-15.

Koronarajoitusten vuoksi otamme osallistujilta ennakkoilmoittautumiset sähköpostitse. Ilmoittautumisen jälkeen saat ennen kilpailuja lisäohjeita sähköpostitse, sähköpostin mukana tulee myös osallistumismaksun maksuohjeet. SAGIK:n jäsenille osallistuminen on ilmaista, ei-jäsenille hinta 2€/kissa.

Kisapaikkoja on koronatilanteen vuoksi rajoitetusti, jotta voimme järjestää kisaamisen kaikille osallistujille sekä tuomareille turvallisesti sekä turvavälejä noudattaen. Muistathan osallistuessasi myös alueelliset maski- ja turvavälisuositukset!

Koronarajoitusten vuoksi yleisöä ei voida päästää kilpailualueelle, mutta kilpailut live-lähetetään yhdistyksen Facebook-sivujen kautta. Tämän ansiosta myös kauempana asuvilla on ainutkertainen mahdollisuus seurata kilpailuja livenä!

Kilpailujen (livelähetyksen) alkaessa Jenni Yli-Tainio Animal activelta kertoo lyhyesti kilpailujen säännöt ja esittelee lajia. Live-lähetyksen aikataulusta ja toteutuksesta tiedotetaan lähempänä tapahtumaa yhdistyksen Facebook-sivujen kautta!

Kilpailuja sponsoroi Eläintarvikeliike Muskettikoira.

Ilmoittautumiset 22.2.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen animal.active@outlook.com. Kerro ilmoittautuessasi kissan ja ohjaajan nimi, sekä oletko Suomen agilitykissat ry:n jäsen.

Ilmoittautuneille ilmoitetaan 23.2.2021 mennessä maksu- sekä kilpailuohjeet.

Heräsikö kysymyksiä? Kysy herkästi mietityttävistä asioista sähköpostilla joko Jenniltä (animal.active@outlook.com) tai Eveliinalta (jasensihteeri@agikissat.onmicrosoft.com)

Tervetuloa mukaan!