Koronarajoitusten jälleen helpotettua kokeillaan viimein päästä kisaamaan Oulussa kissa-agilityn parissa 2.4.2022! Kilpailut järjestetään jo tutuksi tulleessa Välivainion Mustissa & Mirrissä, klo 14-16 (Revonkuja 2, 90530 Oulu).

Suomen Agilitykissat ry:n alaiset kissa-agilitykilpailut ovat mahtava tilaisuus päästä kokeilemaan lajia ihan ensikertaakin! Tapahtuma alkaa klo 14, ja rata on auki kokeilijoille ja kilpailijoille klo 14-1530. Välierä-ajat otetaan osallistujilta harjoittelukierroksen yhteydessä. Kokeilujen jälkeen finaalit alkavat noin klo 15:30, jonka jälkeen palkintojen jako! Finaaliradalla tulee olemaan 4-5 estettä.

Kissan rodulla, sukupuolella tai iällä ei ole tässä lajissa mitään merkitystä, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita omistajalta eikä kissalta, vaan tarkoitus olisi nimenomaan päästä matalalla kynnyksellä kokeilemaan lajia – kokeilemaan pääsee osallistumatta kilpailuun! 🙂 Kokeilun jälkeen vielä viralliset kissa-agilitykilpailut jokaiselle innokkaalle, finaalit noin klo 15:30!

Kilpailuun osallistuminen on Suomen Agilitykissat ry:n jäsenille ilmainen, ei-jäsenille hinta 2e (maksu mielellään käteisellä/mobilepaylla). Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, vaan ilmoittautumiset paikan päällä!

Radalle päästäkseen kissalla on oltava voimassaolevat rokotukset kissaruttoa ja -flunssaa vastaan Suomen Kissaliiton rokotussääntöjen mukaan (viimeinen rokotuspäivä 15 päivää ennen tapahtumaa) sekä yli 10kk ikäisten kotikissojen tulee olla leikattuja. Rokotuskortit tarkistetaan ennen radalle pääsyä – otathan siis mukaan kissasi rokotustodistuksen! Rata desinfioidaan järjestäjien toimesta kissojen välissä.

Tämän lisäksi tarvitset mukaan kissan suosikkilelun tai -herkun, josta kissasi innostuu. Lisäksi mukaan tarvittaessa kissalle pieni hiekkalaatikko sekä erityisesti roppakaupalla huumorintajua ja hyvää mieltä; kissa-agility on laji, jota ei oteta vakavasti, vaan tärkeintä on hauskanpito oman kissan kanssa!

HUOM! Koronan vuoksi suosittelemme osallistujille suunenäsuojaimen käyttöä. Kiinnitäthän myös huomiota turvaväleihin, jotta saamme pidettyä tapahtuman turvallisena kaikille. 🙂 Radan ja yleisön välissä on parin metrin väli, joten radalla ollessa maskin käyttö ei ole välttämätöntä, jos kissasi sitä jännittää. Koronatilanteen elämisen vuoksi pidätämme myös oikeuden muutoksiin, mikäli koronatilanne yllättäen vaikeutuu ja rajoitukset pahenevat.

Tervetuloa tutustumaan lajiin ja pitämään hauskaa!

Kilpailuja järjestämässä Suomen Agilitykissat ry ja Oulun Musti ja Mirri Välivainio.

Ajankohtaiset informaatiot tapahtumaan liittyen löydät tapahtuman Facebook-sivulta!

Kategoriat: Tapahtumat