Koronatilanteesta ja sairastapauksista johtuen perjantain kilpailut joudutaan valitettavasti perumaan ja siirtämään eri ajankohtaan. Ilmoitamme mahdollisimman pian korvaavasta aikataulusta!

Nähdään Oulussa kuitenkin viimeistään 15.1.2022!

Oulussa kisataan vielä kerran tälle vuotta, jos korona vain suo. Kilpailut järjestetään vastikään avatussa Oulun Peten Koiratarvikkeessa (Kaakkurinkulma 4, 90420 Oulu) perjantaina 17.12.2021 klo 18.

Tervetuloa tutustumaan lajiin ja kokeilemaan oman kissasi kanssa – sekä tietenkin kisaamaan vielä kerran tälle vuodelle ja keräämään samalla pisteitä Vuoden Agikissa 2021 -kilpailua varten!

Ilmoittautumiset kilpailuun ja treenille klo 1755 alkaen – ennakkoilmoittautumista ei tarvita!

Klo 18-1845 on treeniaikaa, jolloin sinulla ja kissallasi on mahdollisuus kokeilla lajia radalla ja saada vinkkejä järjestäjiltä! Kokeilemaan voit tulla, vaikket ikinä olisi kokeillut agilitya kissasi kanssa – tarkoituksena on nimenomaan matalalla kynnyksellä päästä kokeilemaan lajia!

Välieräajat otetaan kilpailuun osallistuvilta treeniajan yhteydessä.

Kilpailujen finaalit alkavat noin klo 19. Järjestäjät ohjeistavat kaikkia kiinostuneita uusia osallistujia ja katsojia kilpailujen kulusta!

Mitä kissalta vaaditaan?

Kissa-agilitya voit harrastaa ja harrastuksen voit aloittaa ihan millaisen kissan kanssa tahansa; mukana on vuotiaita ja 13-vuotiaana uransa aloittaneita, rotukissoja ja varsinkin maatiaiskissoja. Mukaan tarvitset vain reipasta mieltä, huumorintajua sekä kissallesi kuljetuskopan ja joko suosikkilelun tai lempiherkun. Kuten sanottu, mitään aikaisempaa kokemusta et tarvitse!

Radalle päästäkseen kissalla on oltava voimassaolevat rokotukset kissaruttoa ja -flunssaa vastaan (Kissaliiton rokotusohjeen mukaan – ohjeet ja tulkintaohjeet löydät täältä) sekä yli 10kk ikäisten kotikissojen tulee olla leikattuja. Rokotuskortit tarkistetaan ennen radalle pääsyä – otathan siis mukaan kissasi rokotustodistuksen! Rata desinfioidaan järjestäjien toimesta kissojen välissä.

Mikäli kissasi jännittää kovasti uusia tilanteita, tulettehan harjoittelemaan vain uutta paikkaa itsessään, nostamatta liikaa kissan stressitasoa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan tutustumaan lajiin joko oman kissan kanssa tai katsojana – pakkaa mukaan reilusti huumorintajua ja hyvää mieltä; kissa-agility on laji, jota ei oteta liian vakavasti, vaan tärkeintä on hauskanpito ja yhdessäolo kissan kanssa!

Osallistuminen on Suomen agilitykissat ry:n jäsenille ilmaista, ei jäsenet 2e.

Tapahtumassa vahva maskisuositus! – Myös oikeudet muutoksiin pidätetään, seuraamme tarkasti alueen koronarajoituksia ja -ohjeistuksia, joten seuraathan sivujamme vielä kisapäivänäkin mahdollisten muutosten tai peruutusten varalta!

Kilpailuja järjestämässä Suomen Agility Kissat Ry, Oulun Petenkoiratarvike sekä Animal Active. Sponsorina Peten koiratarvike ja Royal Canin

Tervetuloa!

Kilpailut pyritään striimaamaan!

Pyrimme struiimaamaan kilpailut mahdollisuuksien mukaan Facebook-sivullamme, seuraathan tapahtumasivuamme sekä Suomen Agility Kissat Ry:n Facebook-sivua lisäinformaation saamiseksi lähempänä tapahtumaa!

Tapahtuman löydät Facebookista täältä – tapahtumaan tulossa ajankohtaiset ilmoitukset sekä ilmoitus mahdollisesta striimauksesta!

Kategoriat: Tapahtumat