Tervetuloa tutustumaan kissa-agilityyn sekä Suomen Agility Kissat Ry:n toimintaan Välivainion Mustiin ja Mirriin (Revonkuja 2, 90530 Oulu) lauantaina 17.8.2019 klo 12-14!

Klo 12 alkaen lajiesittelyt, jonka jälkeen mahdollista kokeilla lajia myös oman kissan kanssa (lajiesittelyt klo 12 ja 13) ja saada samalla opastusta lajin pariin. Kissan rodulla, sukupuolella tai iällä ei ole näissä kilpailuissa mitään merkitystä, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita omistajalta eikä kissalta, vaan tarkoitus olisi nimenomaan päästä matalalla kynnyksellä kokeilemaan lajia! :)

Kokeilun jälkeen vielä viralliset kissa-agilitykilpailut jokaiselle innokkaalle, alkuerät aloitetaan klo 13:30 ja finaalit tämän jälkeen noin klo 13:45-14!

Radalle päästäkseen kissalla on oltava voimassaolevat rokotukset kissaruttoa ja -flunssaa vastaan sekä yli 10kk ikäisten kotikissojen tulee olla leikattuja. Rokotuskortit tarkistetaan ennen radalle pääsyä – otathan siis mukaan kissasi rokotustodistuksen! Rata desinfioidaan järjestäjien toimesta kissojen välissä.

Tämän lisäksi tarvitset mukaan kissan suosikkilelun tai -herkun, joista kissasi innostuu. Lisäksi mukaan tarvittaessa kissalle pieni hiekkalaatikko sekä erityisesti roppakaupalla huumorintajua ja hyvää mieltä; kissa-agility on laji, jota ei oteta vakavasti, vaan tärkeintä on hauskanpito oman kissan kanssa! Kilpailun palkintoja sponsoroimassa myös Royal Canin.

Tervetuloa tutustumaan lajiin ja pitämään hauskaa! :)

Kategoriat: Tapahtumat