Nyt olisi myös hiukan pohjoisemmassa Suomessa mahdollista päästä kokeilemaan agilityn saloja.  Kilpailut ovat epäviralliset eivätkä SAGIK ryn järjestämät, mutta kisoja vetää SAGIK ryn jäsen. :)
Animal active järjestää Kissojen Match shown ja agility-kilpailut Oulun Walo-talolla 29.3!

Aikataulu

Kissojen terv. tarkastukset alkaa klo 10.50 (tulettehan hyvissäajoin paikalle ennen luokan alkamista)

Match show
11.00 Lapsi ja lelukissa
11.45 Pentu kissat (yli 4kk ja alle vuodenikäiset)
12.30 Aikuiset lyhytkarvaiset
13.15 Aikuiset pitkäkarvaiset
14.00 Komein/Kaunein killi

Kissa-agility
14.30 Alkuerä
n. 15.45 Finaali ja palkintojen jako

Eläinlääkärinä toimii Riitta-Liisa Rajaniemi (el.asema Lemmikki)

(Animal active pitää oikeuden muutoksiin)

Kissojen Match show (eli mätsärit) on epävirallinen/leikkimielinen kissa näyttely johon voi osallistua kaikki terveystarkastuksessa terveeksi todetut (paikalle tulee eläinlääkäri tekemään terveys tarkastuksen tapahtuman alussa) kissat joilla on rokotukset voimassa (kissarutto- ja flunssarokotus), ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta.
Mätsäreissä on kolme luokkaa: Pennut (yli 4kk mutta alle vuoden ikäiset) ja aikuiset jotka jaetaan lyhyt- ja pitkäkarvaisiin.
Tuomari tutkii ja arvostelee kissat ja palkitsee joka luokasta kolme parasta, sekä joka luokan ensimmäiseksi tulleiden kesken tuomari palkitsee Mätsärin Kauneimman/Komeimman killin.

Kissa-agility kilpailu on leikkimielinen tapahtuma, jossa tärkeintä ei ole sijoittuminen vaan kissan ja ohjaajan hauskanpito!

Agility rata suoritetaan pöydällä, pöytä esteillä. Esteitä ei ole pakko suorittaa pöydälle sijoitetussa järjestyksessä, mikäli kissasi on parempi suorittamaan jotain muuta estettä voit siirtyä haastavimpien esteiden ohitse muille esteille ja siirtää nopeasti kissasi lopuksi suorittamattomalle vaikeammalle esteelle(kelloa ei pysäytetä siirron ajaksi), tärkeää kilpailussa on hauskanpito ja se että jokainen este suoritetaan hyväksytyllä tavalla. Radan suorittamiseen on 2.5 min aikaa ja kustakin oikein suoritetusta esteestä saa 2 pistettä, ensisijaisesti kilpailussa verrataan pisteitä ja sen jälkeen aikoja eli joskus puhdas ja hidas suoritus on parempi kuin nopea jossa esteitä on jäänyt välistä. Alkueristä valitaan 10 parhaiten suoriutunutta finaaliin ja finaalissa parhaiten suoriutuneista viisi parasta palkitaan.

Kissa-agilityssä on kaksi luokkaa: Pennut (yli 4kk ja alle vuoden ikäiset) ja Aikuiset. Agilityyn voivat osallistua kaikki terveystarkastuksen läpäisseet kissat joilla on voimassaolevat rokotukset (Kissarutto- ja flunssa rokotus), Ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta! Tyyli radalla on vapaa, voit palkita kissasi herkuilla, leluilla ja ennenkaikkea kehuilla!

Tärkeintä kilpailussa on hauskanpito, hyvä mieli ja mukavaa kissan kanssa yhdessä harrastamista!
Muista siis radalla; Muista olla rento, elä turhaan hoppuile eläkä turhaan hoputa tai pakota kissaa, elkää jatkako kisaamista mikäli se ei ole enää kissasi tai sinun mielestäsi mukavaa! Pitäkää yhdessä hauskaa ja muista palkita kissaa hyvin tehdystä työstä!

Eläinlääkäri tekee kaikille paikalle tuleville kissoille terveystarkastuksen sekä tarkistaa voimassaolevat rokotukset!
Kissojen omistajat tuovat paikalle omat häkit missä kissat ovat ennen tapahtumiin osallistumista, muistakaa huolehtia kissan tarpeista eli tarpeenmukaan hiekkalaatikkoa ja petiä mukaan sekä ehdottomasti vettä ja herkkuja.

Osallistumismaksut:
Agilityyn – ennakko ilmoittautuminen 6€, paikanpäällä 8€
Match show – ennakko ilm. Pentu 5€ ja Aikuinen 6€, paikanpäällä Pentu 6€ ja aikuinen 7€
Lapsi ja lelukissa – 3€
Molempiin (agi+mätsäri) yhden kissan ilm. Pentu 10€ ja Aikuinen 11€

Sisäänpääsymaksut:
Aikuiset 3€
Lapset (alle 12v) 2€
Alle 5v ilmaiseksi.

ENNAKKO ilmoittautumiset sähköpostiin animal.active(at)outlook.com
Otsikoksi mihin ilmoittaudut ja viestiin ilmoittajan nimi, mihin ilmoittautuu agi vai mätsäri, ja mihin luokkaan, sekä kissan nimi ja ikä.

Paikanpäällä myös WC ja KANTTIINI!

Tuomaritiedot (sekä muuta tapahtumaan liittyvää) päivitämme tänne muutaman päivän sisällä.

Tapahtumaan luvassa huippu palkinnot, mm. Erilaisia kissanruokia, ruokalahjakortteja, rokotuslahjakortteja, leluja, herkkuja ja tottakai pokaalit ja ruusukkeet ;)

Sponsoreina:

Oulun Eläinklinikka

Eläinlääkäriasema Otus -(http://www.univet.fi/elainlaakariasemat/univet-oulu-elainlaakariasema.html)

Eläintarvike Muskettikoira

Akvaariosoppi

Tassulan Puoti

K-maatalous Oulu

Kala-Kaveri

Koiratarvike Huis Kiss

Muistattehan, että omistaja tuo kissansa tapahtumapaikalle omassa häkissään/kuljetus boxissa, paikanpäällä ei siis valitettavasti ole kissoille tarkoitettuja häkkejä erikseen. Häkkejä on kuitenkin mahdollista vuokrata tapahtumapaikalta (ennakko varauksella) 5€ hintaan, häkkejä on vuokrattavissa rajoitetusti Varaukset sähköpostiin animal.active@outlook.com

Kategoriat: Tapahtumat