Oulussa kisataan jälleen 6.6.2020! Paikkana tällä kertaa Joutsensillan Musti & Mirri (Paljetie 4, 90140 Oulu), klo 13-15.

Jo totuttuun tapaan päivä alkaa klo 13 lajiesittelyllä, jonka vetää Animal Activen Jenni Yli-Tainio. Esittelyn jälkeen yleisöllä on mahdollisuus kysyä mitä tahansa kissoihin tai kissan kouluttamiseen liittyvää.

Lajiesittelyn jälkeen pääset kokeilemaan kissa-agilityä oman kissasi kanssa! Kissan rodulla, sukupuolella tai iällä ei ole näissä kilpailuissa mitään merkitystä, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita omistajalta eikä kissalta, vaan tarkoitus olisi nimenomaan päästä matalalla kynnyksellä kokeilemaan lajia! :)

Kokeilun jälkeen vielä viralliset kissa-agilitykilpailut jokaiselle innokkaalle, alkuerät aloitetaan klo 14:15 ja finaalit tämän jälkeen noin klo 14:45!

Radalle päästäkseen kissalla on oltava voimassaolevat rokotukset kissaruttoa ja -flunssaa vastaan sekä yli 10kk ikäisten kotikissojen tulee olla leikattuja. Rokotuskortit tarkistetaan ennen radalle pääsyä – otathan siis mukaan kissasi rokotustodistuksen! Rata desinfioidaan järjestäjien toimesta kissojen välissä.

Tämän lisäksi tarvitset mukaan kissan suosikkilelun tai -herkun, joista kissasi innostuu. Lisäksi mukaan tarvittaessa kissalle pieni hiekkalaatikko sekä erityisesti roppakaupalla huumorintajua ja hyvää mieltä; kissa-agility on laji, jota ei oteta vakavasti, vaan tärkeintä on hauskanpito oman kissan kanssa!

Tervetuloa tutustumaan lajiin ja pitämään hauskaa! :)

Kilpailua järjestämässä Suomen Agility Kissat Ry, Joutsensillan Musti&Mirri ja Animal Active! Sponsoroimassa myös Royal Canin.