Tervetuloa kokeilemaan lajia ja kisaamaan kissa-agilityssa Kaakkurin Musti & Mirriin, Ouluun!

Päivä alkaa klo 12 alkaen lajiesittelyllä, jolloin pääset kuulemaan enemmän kissa-agilitysta, näkemään esteitä ja niiden ylitystä sekä kysymään mitä tahansa kissan aktivointiin tai kissoihin liittyvää. Lajiesittelyn vetää sekä kysymyksiin on vastaa Animal Activen Jenni Yli-Tainio.

Lajiesittelyn jälkeen juuri Sinulla ja kissallasi on mahdollisuus kokeilla agilitya radalla ja saada samalla vinkkejä järjestäjiltä! Kokeilemaan voit tulla, vaikket ikinä olisikaan kokeillut agilitya kissasi kanssa – tarkoituksena on nimenomaan matalalla kynnyksellä päästä kokeilemaan lajia! :)

Kissa-agilitya voit harrastaa ja harrastuksen voit aloittaa ihan millaisen kissan kanssa tahansa; mukana on vajaa vuotiaita pentuja ja 13-vuotiaana uransa aloittaneita, rotukissoja ja varsinkin maatiaiskissoja. Mukaan tarvitset vain reipasta mieltä, huumorintajua sekä kissallesi kuljetuskopan ja joko suosikkilelun tai lempiherkun. Kuten sanottu, mitään aikaisempaa kokemusta et tarvitse!

Radalle päästäkseen kissalla on oltava voimassaolevat rokotukset kissaruttoa ja -flunssaa vastaan sekä yli 10kk ikäisten kotikissojen tulee olla leikattuja. Rokotuskortit tarkistetaan ennen radalle pääsyä – otathan siis mukaan kissasi rokotustodistuksen! Rata desinfioidaan järjestäjien toimesta kissojen välissä.

Kokeilujen jälkeen kissa-agilitykilpailut klo 14 alkaen niin, että välierät klo 14- ja finaalit välierien jälkeen noin klo 14:15 alkaen. Järjestäjät ohjeistavat kaikkia kiinnostuneita uusia osallistujia ja katsojia kilpailujen kulusta.

Tervetuloa mukaan tutustumaan lajiin joko oman kissan kanssa tai katsojana – pakkaa mukaan reilusti huumorintajua ja hyvää mieltä; kissa-agility on laji, jota ei oteta vakavasti tai harrasteta vakavissaan, vaan tärkeintä on hauskanpito ja yhdessäolo kissan kanssa! :)

Kilpailuja järjestämässä Suomen Agility Kissat Ry, Kaakkurin Musti ja Mirri sekä Animal Active.

Kilpailut Kaakkurin Musti & Mirrissä (Metsokankaantie 3, 90420 Oulu).

Kategoriat: Tapahtumat