HUOM, tapahtuma PERUTTU!
Koronaviruksen leviämistä estääkseen Suomen viranomaiset ovat päättäneet 12.3.2020 kieltää yli 500 henkilön tapahtumat. Norjalainen metsäkissa ry noudattaa annettuja ohjeita ja tulevan sunnuntain 15.3.2020 rotukissojen esittelynäyttely siirretään myöhemmin järjestettäväksi.

Lisätiedot: info.norjalainenmetsakissa@gmail.com tai www.norjalainenmetsakissa.fi

Kotkassa kisataan kissa-agilityn merkeissä 15.3.2020 Norjalainen metsäkissa ry:n järjestämien rotukissojen esittelynäyttelyn yhteydessä Seuratalo Sammossa (Sampokuja 6, 48600 Kotka).

Alkuerät rotuesittelyjen jälkeen noin klo 12, finaalit noin klo 1330.

Kilpailuun osallistuvien kissojen tulee olla terveitä, rokotettuja ja yli 10kk ikäiset kotikissat leikattuja. Kissalla on siis oltava eläinlääkärin merkinnän mukaan voimassaoleva kissarutto- ja flunssarokotus. Kts. Kissaliiton antama rokotusohjeistus. Rokotuskortit tarkistetaan paikan päällä.

Joten ota mukaan kissasi lisäksi sen rokotuskortti ja vaikkapa kissan lempinameja/leluja. Pieni hiekkalaatikko ja vesikuppi ovat myös tarpeellisia kisapäivänä. Tietenkin myös paljon iloista mieltä on syytä ottaa mukaan – kissa-agility ei ole vakava laji, vaan tärkeintä on hauskanpito kissan kanssa. :)

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja myös esittelynäyttelyn tapahtumasivulta Facebookista.