Jo kauan toivottu kissan aktivoinnin verkkokurssimme tulee jälleen!

Kurssi painottuu koulutuksen perusteisiin ja perustaitoihin, mutta jo ennestään temppuja tehneillekin löytyy varmasti jotain uutta opittavaa tai ideoita tekemiseen, koska kurssilla hypätään syvälle kouluttamisen perusteisiin ja koulutustapoihin! Opit kurssilla mm. mitä tarkoittavat targettaus ja sheippaus, miten nämä taidot opetetaan kissalle ja miten niitä voi hyödyntää koulutuksessa.

Kurssi starttaa 20.11.2021 ja kestää siitä 4 viikon ajan. Jokaisella viikolla kurssisivulle avautuu uusi sivu, joka sisältää kyseisen viikon materiaalit – voit tutustua materiaaleihin juuri silloin, kun sinulle sopii! Materiaalit ovat kurssilaisten käytössä 3 kuukauden ajan kurssin jälkeenkin.

Lisäksi kurssilaisille perustetaan oma Facebook-ryhmä, jossa voi kysyä mitä tahansa kouluttamiseen tai materiaaleihin liittyvää. Kurssin sisällöstä vastaavat eläintenkouluttaja (AT) Jenni Yli-Tainio sekä käyttäytymistutkija Milla Salonen – molemmat vastaavat myös osallistujien kysymyksiin Facebook-ryhmässä!

Kurssin hinta on SAGIK:n jäsenille 15 euroa,
myös ei-jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kurssille 25 euron hintaan.

Lähde rohkeasti mukaan oppimaan!
Ilmoittautumiset Milla Saloselle sähköpostitse osoitteeseen milla.ahola(at)helsinki.fi – kerro ainakin nimesi sekä oletko SAGIK:n jäsen – saat maksutiedot paluuviestillä ja ohjeet kurssin aloitukseen kurssin alkaessa sähköpostitse!

HUOM! Koska kurssimateriaalit ovat vielä kurssin päättymisen jälkeenkin käytettävissä, voit ilmoittautua verkkokurssille koko kurssin ajan, eli 20.12.2021 saakka – pystyt tällöin tutustumaan kaikkeen materiaaliin kerralla!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!