Kilpailut peruttu!

Edelleen heikon koronatilanteen vuoksi myös tammikuun kilpailut Välivainion Mustissa ja Mirrissä joudutaan valitettavasti perumaan ja odottamaan koronan helpottamista.

Ilmoitamme uudesta kisa-ajasta kun se varmistuu, odotellaan koronatilanteen helpottamista!

Oulussa aloitetaan uuden vuoden kilpailukausi heti tammikuussa, mikäli rajoitukset sallivat! Kilpailut järjestetään tutussa paikassa, Välivainion Mustissa ja Mirrissä (Revonkuja 2, 90530 Oulu) lauantaina 15.1.2022 klo 15-17.

Tervetuloa tutustumaan lajiin ja kokeilemaan lajia oman kissasi kanssa – sekä tietenkin kisaamaan eka kertaa tälle kaudelle ja aloittamaan hyvissä ajoin Vuoden Agikissa 2022 -kilpailun pisteiden kerääminen!

Ilmoittautumiset kilpailuun ja treenille klo 1455 alkaen – ennakkoilmoittautumista ei tarvita!

Klo 15-16:30 on treeniaikaa, jolloin sinulla ja kissallasi on mahdollisuus kokeilla lajia radalla ja saada vinkkejä järjestäjiltä! Kokeilemaan voit tulla, vaikket ikinä olisi kokeillut agilitya kissasi kanssa – tarkoituksena on nimenomaan matalalla kynnyksellä päästä kokeilemaan lajia!

Välieräajat otetaan kilpailuun osallistuvilta treeniajan yhteydessä.

Kilpailujen finaalit alkavat noin klo 1630. Järjestäjät ohjeistavat kaikkia kiinostuneita uusia osallistujia, kokeilijoita ja katsojia kilpailujen kulusta!

Mitä kissalta vaaditaan?

Kissa-agilitya voit harrastaa ja harrastuksen voit aloittaa ihan millaisen kissan kanssa tahansa; mukana on vuotiaita ja 13-vuotiaana uransa aloittaneita, rotukissoja ja varsinkin maatiaiskissoja. Mukaan tarvitset vain reipasta mieltä, huumorintajua sekä kissallesi kuljetuskopan ja joko suosikkilelun tai lempiherkun. Kuten sanottu, mitään aikaisempaa kokemusta et tarvitse!

Radalle päästäkseen kissalla on oltava voimassaolevat rokotukset kissaruttoa ja -flunssaa vastaan (Kissaliiton rokotusohjeen mukaan – ohjeet ja tulkintaohjeet löydät täältä) sekä yli 10kk ikäisten kotikissojen tulee olla leikattujaRokotuskortit tarkistetaan ennen radalle pääsyä – otathan siis mukaan kissasi rokotustodistuksen! Rata desinfioidaan järjestäjien toimesta kissojen välissä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan tutustumaan lajiin joko oman kissan kanssa tai katsojana – pakkaa mukaan reilusti huumorintajua ja hyvää mieltä; kissa-agility on laji, jota ei oteta liian vakavasti, vaan tärkeintä on hauskanpito ja yhdessäolo kissan kanssa!

Osallistuminen on Suomen agilitykissat ry:n jäsenille ilmaista, ei jäsenet 2e.

Tapahtumassa vahva maskisuositus! – Myös oikeudet muutoksiin pidätetään, seuraamme tarkasti alueen koronarajoituksia ja -ohjeistuksia, joten seuraathan sivujamme vielä kisapäivänäkin mahdollisten muutosten tai peruutusten varalta!

Kilpailuja järjestämässä Suomen Agility Kissat Ry, Välivainion Musti&Mirri sekä Animal Active.

Tervetuloa!

Kilpailut pyritään striimaamaan!

Pyrimme struiimaamaan kilpailut mahdollisuuksien mukaan Facebook-sivullamme, seuraathan tapahtumasivuamme sekä Suomen Agility Kissat Ry:n Facebook-sivua lisäinformaation saamiseksi lähempänä tapahtumaa!

Kategoriat: Tulokset