Järjestämme lauantaina 24.01.2015 Surokin Lahden näyttelyn yhteydessä viralliset agilitykisat.

Kotikissa Viktoria Vilijonkka "Vinksu"

Kotikissa Viktoria Vilijonkka ”Vinksu”

 

Aikataulu on seuraava;

Alkuerät ja vapaa harjoittelu 10.30-11.30

Finaali 11.30

Ilmoittautuminen paikan päällä.
Kokeileminen radalla on ilmaista, kilpailuun osallistuminen 2€ (SAGIK ryn jäsenille ilmaista).

Kaikki finalistit palkitaan!

pienilogo

Kilpailuun osallistuvien kissojen tulee olla terveitä, rokotettuja, mikrosirutettuja  ja yli 10kk ikäiset kotikissat leikattuja. Kissojen tulee läpäistä eläinlääkärintarkastus aamulla. Kissalla on siis oltava eläinlääkärin merkinnän mukaan voimassaoleva kissarutto- ja flunssarokotus. Kts. Kissaliiton antama rokotusohjeistus.

Mikäli kissasi ei osallistu Surokin näyttelyyn, ota yhteyttä näyttelyn järjestäjiin ja kysy mahdollisuutta osallistua pelkästään agilitykisoihin. Agilityyn osallistuvien kissojen tulee läpäistä eläinlääkärintarkastus.

Joten ota mukaan kissasi lisäksi sen rokotuskortti ja vaikkapa kissan lempinameja/leluja. Pieni hiekkalaatikko ja vesikuppi ovat myös tarpeellisia kisapäivänä. Tietenkin myös paljon  iloista mieltä on syytä ottaa mukaan. :)
Kissa-agility ei ole vakava laji, vaan pääasia on, että niin kissalla kuin omistajalla on hauskaa.

Tervetuloa kokeilemaan hauskaa lajia yhdessä kissasi kanssa!

Kisoja sponssoroi  Royal Canin

RC_logo_lowreso

Jos haluat tutustua agilityyn aitoapaikalta ja auttaa kisojen järjestämisessä ota yhteyttä virve.heikki (at) gmail.com. Mielellään otamme uusia jäseniä mukaan toimintaan. Kisojen apukäsinä näet kisasuoritukset läheltä ja saat mainioita vinkkejä oman kissan treenaamista varten.