Huom! Kilpailut joudutaan valitettavasti perumaan koronavirukseen liittyvien ohjeistuksien mukaan. Kilpailu järjestetään myöhemmin syksyllä, ilmoitamme uuden ajankohdan heti, kun aikataulut saadaan lyötyä lukkoon.

Tervetuloa tutustumaan kissa-agilityyn sekä Suomen Agility Kissat Ry:n toimintaan eläintarvike Muskettikoiraan lauantaina 4.4.2020 klo 13!


Klo 13 alkaen lajiesittelyt, jonka jälkeen mahdollista kokeilla lajia myös oman kissan kanssa ja saada samalla opastusta lajin pariin – voit myös kysyä mitä tahansa kissa-agilityyn tai kissojen aktivointiin liittyvää! Lajiesittelyn vetää sekä kysymyksiin vastaa Animal Activen Jenni Yli-Tainio.


Kissan rodulla, sukupuolella tai iällä ei ole näissä kilpailuissa mitään merkitystä, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita omistajalta eikä kissalta, vaan tarkoitus olisi nimenomaan päästä matalalla kynnyksellä kokeilemaan lajia! :)


Kokeilun jälkeen vielä viralliset kissa-agilitykilpailut jokaiselle innokkaalle, alkuerät aloitetaan klo 14:15 ja finaalit tämän jälkeen noin klo 14:45!


Radalle päästäkseen kissalla on oltava voimassaolevat rokotukset kissaruttoa ja -flunssaa vastaan sekä yli 10kk ikäisten kotikissojen tulee olla leikattuja. Rokotuskortit tarkistetaan ennen radalle pääsyä – otathan siis mukaan kissasi rokotustodistuksen! Rata desinfioidaan järjestäjien toimesta kissojen välissä.


Tämän lisäksi tarvitset mukaan kissan suosikkilelun tai -herkun, joista kissasi innostuu. Lisäksi mukaan tarvittaessa kissalle pieni hiekkalaatikko sekä erityisesti roppakaupalla huumorintajua ja hyvää mieltä; kissa-agility on laji, jota ei oteta vakavasti, vaan tärkeintä on hauskanpito oman kissan kanssa!


Tervetuloa tutustumaan lajiin ja pitämään hauskaa! :)


Kilpailua järjestämässä Suomen Agility Kissat Ry, Eläintarvike Muskettikoira ja Animal Active!