Yhdistyksemme haluaa palvella kissanomistajia mahdollisimman hyvin. Haluamme opastaa omistajia kissojen aktivoinnin saloihin ja agilityn pariin. Usein kuitenkin kurssien järjestäminen eri paikoissa on hankalaa, joten olemme päätyneet pitämään verkkokursseja. Näin pystymme antamaan loistavan mahdollisuuden opiskella asioista kotona omaan tahtiin.

Keväällä 2016 pidimme ensimmäisen kurssimme Kissan aktivointi ja uusimme kurssin myöhemmin suuren suosion vuoksi. Lisäksi suunnitteilla on nosework-verkkokurssi. Myös vanha tuttu Kissan aktivointi -kurssi pyörähtää jälleen käyntiin syksyllä 2019.


Harmaatäplikäs kissa leikkii talouspaperirullan hylsyllä. Yhdistyksemme verkkokurssit ovat täällä taas! Verkkokurssit ovat käytössäsi aikaan tai paikkaan katsomatta! Ammenna vinkkiä kissasi aktivointiin.
Egyptinmau Tomu näyttää, kuinka talouspaperirullan hylsyllä leikitään.

Liity jäseneksi ja nauti jäseneduistamme!

Liity jäseneksi, niin pääset osallistumaan maksutta huippusuositulle kissan aktivoinnin verkkokurssillemme! Eikä siinä vielä kaikki, suunnitteilla on myös uusia verkkokursseja, esimerkiksi noseworkista! Jäsenet saavat kursseistamme aina alennusta. Jos et vielä ole jäsen, nyt kannattaa liittyä!