Yhdistyksemme haluaa palvella kissanomistajia mahdollisimman hyvin. Haluamme opastaa omistajia kissojen aktivoinnin saloihin ja agilityn pariin. Kurssien järjestäminen fyysisissä lokaatioissa on kuitenkin usein hankalaa, joten olemme päätyneet pitämään kurssimme verkossa. Näin pystymme tarjoamaan mahdollisimman monelle halukkaalle mahdollisuuden opiskella kissa-asioita kotona omaan tahtiin.

Pidimme ensimmäisen Kissan aktivointi -kurssin keväällä 2016  ja uusimme kurssin myöhemmin suuren suosion vuoksi. Lisäksi suunnitteilla on nosework-verkkokurssi. 


Harmaatäplikäs kissa leikkii talouspaperirullan hylsyllä. Yhdistyksemme verkkokurssit ovat täällä taas! Verkkokurssit ovat käytössäsi aikaan tai paikkaan katsomatta! Ammenna vinkkiä kissasi aktivointiin.
Egyptinmau Tomu näyttää, kuinka talouspaperirullan hylsyllä leikitään.

Liity jäseneksi ja nauti jäseneduistamme!

Liity jäseneksi, niin pääset osallistumaan huippusuositulle kissan aktivoinnin verkkokurssillemme suotuisaan jäsenhintaan! Eikä siinä vielä kaikki, suunnitteilla on myös uusia verkkokursseja, esimerkiksi noseworkista! Jäsenet saavat kursseistamme aina alennusta. Jos et vielä ole jäsen, nyt kannattaa liittyä!