Yhdistys

IMG_4309-300x200

Kotikissa Ronja

Suomen Agility Kissat Ry (SAGIK ry) on perustettu vuonna 2001. Yhdistyksessä on noin 60 jäsentä. SAGIK ry:n päämääränä on kohottaa kissan arvotusta ja lisätä kissamyönteisyyttä. Tarkoituksena on osoittaa, että kissa on arvokas, elävä olento, jolla on tunteet ja joka tarvitsee paljon hoitoa ja seuraa. Kissa-agility ja kissojen aktivointi ylipäätään sopii kaikille kissoille rodusta riippumatta.

Suomen Agility Kissat Ry:n päämääränä on kohottaa kissan arvostusta ja lisätä kissamyönteisyyttä. Tarkoituksena on osoittaa, että kissa on arvokas, elävä olento, jolla on tunteet ja joka tarvitsee paljon hoitoa ja seuraa. Yhdistys on Suomen Kissaliitto SK ry:n yhteistyökumppani.

Kissa kaipaa seuraa, huolenpitoa ja aktiviteetteja pysyäkseen terveenä ja onnellisena. Kissa-agility on virkistävää toimintaa ja mukava harrastus sekä kissalle että omistajalle. Esteiden ylittämisen on tarkoitus olla leikkimielistä ja piristävää puuhaa, josta molemmat osapuolet nauttivat.

Sagik ry haluaa korostaa, että kissa kaipaa omistajansa seuraa ja huomiota. Erityisesti sisäkissat kaipaavat paljon aktiviteetteja kotona. Kun kissan energia suunnataan positiiviseen tekemiseen, kuten agilityyn, jää sohvan repimiset pois päivärutiineista. Agility on kissan kanssa leikkimistä ja ajan viettämistä niin että kissakin siitä nauttii.

Yhdistys järjestää agilitykilpailuja ja -tapahtumia säännöllisesti.

 

Sponsorimme vuonna 2019;

ROYAL_CANIN_Logo_72dpi